PREMIUM PLAZA
APARTMENTS

        PREMIUM PLAZA APARTMENTS, prezintă un nou proiect imobiliar complex, bloc tip BOUTIQUE, punându-se accent în realizarea acestuia în primul rând pe rezistență din punct de vedere seismic și bineînțeles pe confort prin suprafețe generoase și inteligent compartimentate, astfel încât să aducă un plus de siguranta,luminozitate și să permită o organizare flexibilă.

PREMIUM PLAZA APARTMENTS este alcătuit din apartamente cu 2 respectiv 3 și 4 camere cu design unic , oferind imaginea unei locuințe perfecte prin finisajele de top și locație excelentă.

Apartamentele se vor preda complet finisate si baile utilate cu produse de la furnizori de TOP. Finalizare proiect ianuarie 2023.

Situat in imediata vecinătate a Mall-ului Plaza România,str Intrarea Silistraru nr 24, dispune de nenumărate facilități în ceea ce privește accesul rapid către principalele artere ale Bucureștiului căt și către importante centre comerciale, mijloace de transport în comun (stația de metrou Lujerului, autobuze, tramvaie), școli, grădinițe și centre medicale.

Ne puteti urmarii evolutia pe pagina noastra de facebook :https://www.facebook.com/ApartamentePremiumPlaza