Dezvoltator Bucuresti

Eden Concept Premium Apartments

Eden Concept

Proiect Eden Concept – Premium Apartments

                                                                                                                              ♦♦♦♦

Ansamblu de proiecte imobiliare,  realizate de dezvoltator, in diferite zone ale Bucurestiului cat si in imediata apropiere,Eden Concept – Premium Apartaments, este un complex de proiecte imobiliare  gândite astfel încat să răspundă nevoilor unui stil de viaţă modern. Cu o paletă larga de variante de apartamente cu 2,3 şi 4 camere cat si case tip single sau duplex , pune la dispoziţia viitorilor proprietari locuinţe, inteligent compartimentate pentru a oferi un plus de confort şi luminozitate.

Fiind un complex de proiecte premium, este pus accentul pe siguranța viitorilor proprietari, fiind folosite materiale  de ultimă generaţie (integral beton b600 ), pentru o rezistenţă sporită şi finisaje moderne, de la furnizori de prestigiu.

   ♦♦♦♦

PROIECTE IN DESFĂŞURARE:

Proiect Eden Concept Premium Apartments  –  Drumul Jilavei 34 A, sector 4, Bucuresti

Poziţionat astfel încat să ofere accesul facil către reţeaua oraşului, dispune de staţie STB chiar in fata ansamblului rezidenţial (Arcadiei),linia autobuzului 241 şi este situat la doar 5 minute de stația de metrou Apărătorii Patriei .

Amplasarea în apropierea principale centre comerciale Metro,Auchan,Jumbo Berceni cât şi a unitatilor de învăţămant şi spitalelor face din Eden Concept o investiţie sigură şi bine plasată reuşind astfel să răspundă nevoilor unui stil de viaţă modern .

Apartamentele se vor preda complet finisate şi utilate. Finalizare proiect DECEMBRIE 2022.

♦♦♦♦

Premium Plaza Apartments – Intrarea Silistraru nr 24, sector 6, Bucuresti.

PREMIUM PLAZA APARTMENTS, prezintă un nou proiect imobiliar complex, , bloc tip BOUTIQUE, punându-se accent în realizarea acestuia în primul rând pe rezistență din punct de vedere seismic și bineînțeles pe confort prin suprafețe generoase și inteligent compartimentate, astfel încât să aducă un plus de  siguranta,luminozitate și să permită o organizare flexibilă.

PREMIUM PLAZA APARTMENTS este alcătuit din P+5 etaje ,15 apartamente alcătuite din 2 respectiv 3 și 4 camere cu design unic oferind imaginea unei locuințe perfecte prin finisajele de top și locație excelentă.

Situat in imediata vecinătate a mall-ului Plaza România,str Silistraru nr 24, dispune de nenumărate facilități în ceea ce privește accesul rapid către principalele artere ale Bucureștiului căt și către importante centre comerciale, mijloace de transport în comun (stația de metrou Lujerului, autobuze, tramvaie), școli, grădinițe și centre medicale.

Dispune de locuri de parcare atât subterane cât și supraterane.

♦♦♦♦

4Villas Domnești – Str . Narciselor nr 13, Domnești

Proiectul 4Villas Domnești va prezinta spre vanzare doua duplexuri moderne si spatioase, ce dispun de curte interioara de peste 300 de mp, situate in zona de Vest a capitalei, la intrarea in comuna Domnesti.

4Villas Domnești este situat intr-o zona linistita, la 2 minute de strada Prelungirea Ghencea. Podul ce leaga comuna Domnesti de strada Prelungirea Ghencea urmeaza sa fie finalizat, oferind astfel un acces mult mai facil si rapid catre locatie.

Locuintele sunt de tip P + 1 + mansarda locuibila si dispun de un teren de 305 mp in proprietate exclusiva.

♦♦♦♦

Eden Concept Villas – Str Lacul Vlasia, Balotești

Complex cu o arhitectura modernista, dotari si facilitati smart, respectand stilul de viata actual oferind astfel spatii ideale pentru o organizare flexibila si inteligenta.
Finisajele premium, intimitatea si siguranta sunt cateva din beneficiile complexului nostru.
Localizat la cateva minute de nordul capitalei, intr-un cartier rezidential situat in proximitatea padurii, cu acces facil catre DN si centura Bucuresti.
Complexul este alcatit din 15 case dintre care 13 individuale si un duplex.

♦♦♦♦

4

Oferta Noastră

PREMIUM PLAZA APARTMENTS

Suprafeţe generoase

Accesează ofertele noastre

Apartament 2 camere

55,75 mp – 60.05 mp

Apartament 2 camere decomandat, suprafata 55,75 mp.

    Apartament 2 camere decomandat, suprafata 57.3

Apartament 2 camere decomandat, suprafata 60.05

Apartamente 3 camere

78.05 mp

Apartament 3 camere decomandat, suprafata78.05

Apartamente 4 camere

x mp

Conţinut disponibil în curând.

Apartamente 5 camere

x mp

Conținut disponibil în curând.

Case

115 mp

Casă individuală pe parter edificată pe o suprafaţă de 450 mp de teren, într-un cartier rezidenţial situat în proximitatea pădurii…

Eden Concept Premium Apartments